Blog

Overzicht van alle blogs over virtual reality

  • Wat is VR? – 7 vragen over virtual reality!
    2016 is het jaar waarin virtual reality werd ge├»ntroduceerd aan de consument. In steeds meer reclames, televisieprogramma's en krantenartikelen hebben we het over virtual reality. Maar wat is virtual reality en wat kunnen we ermee? Op deze veel voorkomende vragen wordt hier antwoord gegeven.  
  • Waarom is virtual reality een belangrijke ontwikkeling voor het onderwijs?
    virtual reality Virtual reality is een opkomende technologie met impact op een verschillende branche, zo ook het onderwijs. Ondanks dat het onderwijs in de afgelopen decennia niet snel is meegegaan met nieuwe trends wordt verwacht dat virtual reality zeker een impact gaat hebben. Lees hier waarom virtual reality en onderwijs een goede match zijn.
  • De VR markt groeit – het overzicht
      VR marktgrootte Afgelopen jaar zijn de eerste VR-brillen op de markt gekomen. Er ontstaat een markt voor virtual reality software en hardware. In deze blog vind je alle berichten over de grootte van de virtual reality markt aan de hand van de verkochte aantallen VR-brillen. In de bovenstaande grafiek is de groei van de markt te zien voor vier toonaangevende brillen per 1000x verkochte items.